| ]


Cum comand?

Foarte simplu: fie ne dati un email la mademoiselle.vintage@yahoo.com , fie ne sunati direct la 0744172568 si ne comunicati numele,codul si pretul produsului/produselor, alaturi de numele, numarul de telefon si adresa unde doriti sa primiti coletul. Dupa ce noi citim emailul dvs, produsul va aparea ca rezervat. Dupa ce primim si banii pe colet, va figura ca vandut. Expedierea acestuia se va face prin Posta Romana sau, la cerere, prin curierat rapid.

Preturile sunt negociabile?

Da, incepand din 25 aprilie, preturile ce depasesc 100 lei sunt negociabile!Scrieti-ne pe mail daca doriti sa negociati un pret.(mai ales daca sunteti clienta fidela sau daca efectuati comenzi de valoare mare,veti beneficia de reduceri speciale din partea noastra!)

In cat timp soseste comanda?

Timpul de livrare difera de la o comanda la alta.Toate articolele,dupa ce sunt prezentate pe site intra in procesul de reconditionare si curatare,proces care poate dura ceva timp in functie de necesitati(schimbatul unui fermoar,al nasturilor,intarirea tivului etc). Ziua de expediere a tuturor coletelor este vineri.

Daca expedierea se face prin Posta Romana,coletul ajunge in 3-4 zile lucratoare la oficiul postal de care apartineti,indiferent de locatia dvs(pentru asta, adresa dvs din buletin trebuie sa coincida cu cea la care doriti sa primiti coletul. Daca acestea nu coincid,nu este nici o problema,putem expedia pachetul ca 'Post Restant' la oficiul postal ales de dvs. In acest caz,nu veti primi nici o instiintare la sosirea coletului,iar dvs trebuie sa mergeti sa-l ridicati personal(cu buletinul) in termen de 10 zile lucratoare,altfel comanda dvs ne va fi inapoiata

Pentru clientele care doresc sa primeasca comanda prin Curier Rapid,expedierea dureaza aproximativ 24 de ore si coletul va este adus direct la usa,indiferent de adresa din buletin.Costurile sunt ceva mai ridicate insa(circa 20 lei/colet mediu)

Nu efectuam livrari personale decat in Craiova!

Cat este taxa postala?

Aceasta difera in functie de greutatea coletului-in cazul hainelor variaza intre 7 si 20 lei. Media majoritatii pachetelor este de 7-10 lei. Veti plati aceasta taxa in plus la valoarea coletului. In cazul expedierii prin curierat,taxa medie este de 18-20 lei.

Cum platesc?

Prin ramburs postal,in momentul in care va ridicati coletul de la posta sau de la curier.De asemenea puteti sa virati banii direct in contul BRD RO13BRDE170SV37766941700 ,titular Petre Ligia Carmen deschis la BRD sucursala Craiova.

Se accepta returul?

Da,numai in conditia in care obiectul a fost deteriorat pe parcurs, nu coincide cu poza de pe site, are defecte nesesizate de noi,nu vi se potriveste marimea.In legatura cu acest ultim motiv,va rugam sa analizati bine dimensiunile notate de noi pentru a evita returul din aceasta cauza.Mentionam ca orice retur se accepta numai daca este facut in maxim 5 zile de la primirea coletului.Tot ce depaseste aceasta data nu mai este primit inapoi.

Ce se intampla daca nu ridic coletul?

Dorim sa evitam aceasta situatie neplacuta. Daca totusi se intampla sa va razganditi sau din alte motive obiective nu puteti ajunge la oficiul postal in timp util,va rugam sa ne anuntati prin email.Daca totusi nu ne puteti anunta si primim comanda dvs retur,noi va trebui sa platim penalizari+ taxele de retur de circa 10 lei/colet,taxe care se vor adauga la comanda dvs viitoare.

IMPORTANT! Clientelor care nu au ridicat de 2 ori coletele(fara sa ne anunte in prealabil) nu li se vor mai accepta comenzi pe viitor!

Care este starea articolelor?

La achizitionare efectuez un control amanuntit al pieselor si le aleg doar pe acelea care intrunesc atat exigentele stilistice cat si pe cele calitative.Daca insa se strecoara vreun mic defect nesesizat de noi,promitem returul.De asemenea,toate articolele vestimentare sunt spalate,dezinfectate si calcate.Termenii oficiali folositi pentru descriere sunt:

STARE PERFECTA - articolul nu are defecte, conservand conditia produsului original; in aceasta categorie intra si produsele care nu au fost niciodata purtate.

STARE APROAPE PERFECTA - articolul prezinta foarte vagi semne de purtare, fiind totusi in perfecta stare din toate punctele de vedere

STARE EXCELENTA - articolul nu prezinta nici un defect, fiind totusi vizibil ca a mai fost utilizat.

STARE FOARTE BUNA - articolul este perfect purtabil, putand prezenta defecte minore care pot fi rectificate usor(pete pe interior, mici defecte de structura)

STARE BUNA - articolul este purtabil, dar necesita reparatii (nasturi lipsa, mici zgarieturi etc).

Dimensiuni

In cazul articolelor vintage,simpla marime(S,M,L,XL/36,38,40,42,44) nu este suficienta.De aceea masuram in centimentri zonabustului,taliei,soldurilor,lungimea manecilor si lungimea totala a articolului. Va rugam sa nu neglijati acest aspect.

Statut

Mademoiselle Vintage nu are caracter permanent, este deschis temporar si are resurse limitate. Nici unul din articolele prezentate nu a fost initial cumparat cu scopul de a fi vandut ulterior, toate provin din colectii particulare din tara sau strainatate.Le multumim colaboratorilor.