| ]

DA,vom face o pauza de aproximativ 2 luni si ne vom intoarce cu articole noi de abia in martie! Asta nu inseamna desigur ca vom inceta activitatea,dimpotriva: vom accepta si trimite in continuare comenzi,vom adauga reduceri,concursuri si alte surprize,cine stie ce idei noi ne vor trazni in noul an! Deci puteti sa ne scrieti mailuri oricand,le vom citi si va vom raspunde dupa Sarbatori!


Se iveste fireasca intrebare: ‘de ce asa mare pauza?’ Mai ales pentru ca oricum MV nu a fost unul din magazinele virtuale care sa adauge articole noi zilnic,nici macar saptamanal
Dam faliment? Nu,procentul articolelor vandute & rezervate vorbeste clar.
Ne-am saturat? Nu,altfel nu ne deschideam un blog de moda.
Am ramas in pana de idei? Ieri am terminat de citit ‘Fashion Now’ si am re- vazut ‘The Cotton Club’. Deci nu.
Explicatia este una simpla: nu mergem pe principiul ‘mult si prost’ si nici ‘ieftin si prost’, ca multe alte bloguri vintage. Pentru ca ne place sa facem lucrurile bine si asta cere timp.Pentru ca iubim cu adevarat moda si asta se vede.
Am putea sa dam buzna in cel mai apropiat second si sa umplem la intamplare 3 plase cu haine pe care sa le aruncam pe jos si sa le tragem 2 poze. Apoi posta pe site cu 20 lei. NOT. This is not what fashion is about! Nu dorim sa ne jignim astfel clientela.

Urmand exemplul caselor de moda care isi iau pauza cateva luni in care sa gandeasca, conceapa si adune urmatoarea colectie, asa dorim sa facem si noi! Stiu,noi nu creem moda. O re-intrerpretam. Lucru poate chiar mai dificil.
In aceste 2 luni ne vom dedica studiului mai aprofundat al modei & istoriei modei; vom citi carti de moda din care vom extrage invataturi sau citate interesante pentru cititori ;vom calatori prin tara si in afara in cautarea comorilor vintage.
In plus,Mademoiselle isi va deschide in curand si un super-blog de moda,separat de acesta si fara vanzare.

Va multumim pentru ca ne-ati urmarit pana acum si pentru ca ne veti urmari si in continuare ;)
Daca nu,habar nu aveti ce pierdeti!

*Reverenta,

echipa M.V