| ]


De cand am vazut prima data 'Just Dance' ,am stiut ca nu va fi doar un music hit,ci si un fashion hit! Iar la Lady Gaga puteti sa va uitati ca la the next fashion icon,nu doar la o noua papusica pop.Tipa e hot,kinky si se vede clar ca nu prea ii pasa...are deci tot ce ii trebuie ca sa reziste.
Revenind la 'Just Dance',este un festin fashionist pe ritmuri de disco ce imi aminteste de o sedinta foto Vogue,de fotografiile geniale by Erwin Olaf,de sexualitatea show-urilor lui Vivienne Westwood si glam-ul celor Versace sau Saab,de petrecerile nebune de garsoniera din anii 60-70, de Studio 54 , Sex and the City si Wonder Woman(desi cu o alura a la Carrie Bradshaw)

Barbatii din clip sunt fie geekish-hot,fie minimalist-stylish(costumul crips-white purtat de Akon contrasteaza puternic cu imprimeurile stil Pucci,dress-urile purple, globurile disco, tapetul victorian si sutienele sclipitoare.

Unde sa mai pun ca inspiratia vintage din videoclip este evidenta pentru ochiul cunoscatorilor: palarii din fetru stil Pete Doherty,ochelari imensi retrto,platforme,salopete,carouri,print-uri psychadelice si rochii mini stil tunica din anii 60,si mult,muuult lurex si glam din epoca disco!

Glam rock pana la maduva,interpreta cu ceva din Madonna anilor 80,Kate Moss si Sarah Jessica Parker,promite mult atat din punct de vedere muzical cat si stilistic!
Daca nu ma credeti,vizionati videoclipul acesta http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=50290121 care o infatiseaza pe Gaga la shopping in cel mai tare magazin vintage de la Hollywood-Catwalk!